HUSH | Light Forest

Interactive Installation by HUSH for Instagram

DISCLAIMER
Instagram commissioned HUSH to create an installation for their new office in downtown San Francisco. Working with HUSH as Freelance Design Director, Yves Peitzner (Studio TISH founder) helped bring this project to life.

CONTEXT
Instagram’s new downtown San Francisco office is the company’s epicenter for creative and engineering talent, marking a daily destination for savvy employees, leadership and their valued partners.

CHALLENGE
Create a memorable first impression that demonstrates the company’s commitment to community and creativity.

EXPERIENCE
The space engages guests in both exploration and content creation. We celebrate content on Instagram’s platform as three-dimensional audio-visual experiences that also become a photogenic environment – an infinite loop.

Design Agency: HUSH
Design Director: Yves Peitzner (Studio TISH)